Detailed Notes on yangın kapısı

Wiki Article

Kapı fiyatlarında belirleyici faktörlerin başında kapının malzemesi gelir. Malzemenin kalitesi arttıkça işlev daha profesyonel olarak yerine getirir.

Daima müşteri memnuniyetiyle hareket eden KupliKilit.com sizlere kaliteli ve profesyonel hizmet vermeye devam edecektir.

Cıvata bağlantılı pimli menteşe bulunmaktadır. Yangın kapısı Kanat kenar binileri ezmeli ve puntalı yapıdadır. Kanat altı puntalı yapıda,özel sigma kuşaklı veya isteğe bağlı giyotin altyapılıdır. Yangın kapısı kanatlarımızda panik bar altı takviye saclarımız mevcuttur. Yaylı ve kuvvet ayarlı menteşe bulunmaktadır.

Çift kanatlı camlı bir yangın kapısının fiyatı ise 7400 Türk Lirasıdır. Kapıların kanat sayısı ve ölçülerin değişmesi fiyatında artmasına veya azalmasına sebep olmaktadır. Örneğin tek katlı bir yangın kapısının fiyatı 1900 TL iken çift kanatlı bir yangın kapısının fiyatı 2600 TL gibi bir rakama çıkmaktadır Tek kanatlı saç yangın kapısının fiyatı ise 1600 T, çift kanatlı bir ahşap yangın kapısının fiyatı ise 3000 TL gibi rakamlara çıkmaktadır

Can ve mal kaybının en fazla yaşandığı felaketlerden olan yangınlar, yangın kapısının olmadığı alanlarda çOkay daha fazla can kaybına neden oluyor. Yangın anında yangın kapısının kullanılması, olası bir can kaybının önlenmesini sağlayarak hayati önem taşıyor.

Sadece hafif bir itme hareketi ile açılan, dışarıdan etki edilemeyen panik barlı yangın kapıları, son derece hayati bir görev üstlenmektedir. Yangın kapılarının bu aksesuar ile tek kollu olarak kullanılması oldukça pratik olmaktadır.

Tek kanatlı yangın kapıları, çift kanatlı yangın kapılarının kullanımının uygun olmadığı yerlerde kullanılıyor. Özellikle dar alanlarda fonksiyonelliği ile dikkat çeken tek kanatlı yangın kapıları, kısıtlı alanlarda kolay kullanılan kapılardır. Daha şık bir görünümde olan camlı yangın kapıları ise kullanılacak alana göre tek veya çift kanatlı olabilir.

If you do not want that we keep track of your visist to our web-site you may disable monitoring as part of your browser listed here:

Yangın kapısı bulmakta önemli best site olan nokta firmanın güvenilir olmasıdır. Karşılıklı güven sağlandıktan sonra birinci sınıfile malzemeden üretilen çelik yangın kapılar satın alınır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı yerine bina kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu idea kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre içyapısı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı daha buna bağlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Yangın kapısı konusunda tüm standartlara uygun şekilde üretim yapan Yılmaz Yangın, sizlere yangın güvenliği ile ilgili tüm konularda profesyonel destek sağlamaktadır.

Ancak her yangın kapısı birbirleriyle aynı derecede duman geçişini engellemez veya ısıya dayanıklılık noktaları farklıdır. Bu yüzden yangın kapısının / kapılarının özellikleri çok önemlidir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşcouldı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan dumanın ve yüksek ısının dışarı çıkmasını önlemek için kapının sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the best YouTube knowledge and our most recent features. Find out more

Report this wiki page